Pacific Asia Curling Championship – Gangneung, Sydkorea

Vi på Livechannel AB befinner oss för tillfället i Gangneung, Sydkorea för PACC 2018.

Närmare bestämt befinner vi oss i samma arena som de svenska OS-lagen Lag Hasselborg och Lag Edin skördade stora framgångar i vid de Olympiska spelen 2018. Som ni säkert minns tog Anna Hasselborg och hennes lagkamrater hem guldet medans Niklas Edin och hans lag fick nöja sig med ett silver efter en tight final mot Lag Shuster från USA.

PACC 2018 går nu in i sitt slutskede då slutspelet startar om ganska precis en timme. Om ni följer oss på Facebook eller Twitter vet ni redan att ni kan följa hela turneringen på bästa sätt genom World Curling TV’s Youtube-kanal. Matcherna strömmas på Youtube genom oss på Livechannel AB.

Om ni inte följer oss på Facebook eller Twitter, kan ni enkelt göra det genom att trycka på länkarna på våran startsida här på hemsidan.

Vi är taggade och spända på vad som komma skall nu när slutspelet startar. Jag hoppas ni känner detsamma!