Live-produktion

Live-produktion för webbTV är företagets bärande tjänst. Vi erbjuder ett brett spektra tjänster, från mycket enkla produktioner med en kamera till fullfjädrade TV-produktioner. Vårt största engagemang så här långt är Asiatiska mästerskapen i curling, vilket också sändes på sydkoreansk TV med fler än fem miljoner TV-tittare.

Vi får ofta frågan ”Vad kostar det att sända live från vårt event?” Naturligtvis är det svårt att ge ett rakt svar. Det beror på er önskade kvalitet av produktion, tillgång till internetuppkopplingar, omfattning både i tid och rum. LiveChannel arbetar med en noggrann planering innan vi tillsammans bestämmer ambitionsnivå. Nedan har vi ett par exempel ni kan titta på.

Curling är den sport vi har absolut mest erfarenhet av. Vårt team reser runt hela jorden och producerar curling. Vi har även producerat ishockey för MittMedia, basket, bowling och fotboll bland annat för Viasat sport.

Klicka här om du vill se ett sammandrag producerat av LiveChannel från Stockholm Ladies Curling Cup 2015. Klippet ligger på Svt.se

Härnösands kommunfullmäktige har vi haft förmånen att ha som kund sedan 2006. Vi har ett bra samarbete med Solidtango och använder dess plattform till flera av våra kunder. Detta ger oss en bra lösning för att kunna dela in långa sändningar i kapitel, få statistik över tittare, söka talare med mera. Vår vana att arbeta både med produktion och dessa typer av system ger en mycket hög lägstanivå i både produktion och leveranssäkerhet.